Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı

22.06.2018 günü gerçekleştirilen derneğimizin Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen  Hacı Murat Yümlü ile yönetim kurulu üyeleri çoğunluğu çeşitli sebeplerle istifa etmiş ve Yönetim kurulu üye sayısı, boşalmalar sebebiyle üye tamsayısının yarısının altına düştüğü tespit edilmiştir. Bu nedenle Türk Medeni Kanununun 84. Maddesi gereğince 27 Temmuz  2018 Cuma günü Saat 14:00’da  Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre merkezinde aşağıda belirtilen Gündem Maddelerine Göre, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı  yapılmasına, toplantı çağrı kararının kulüp internet sitesinden ilanına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 03 Ağustos 2018 Cuma günü aynı yer ve saatte aşağıdaki gündem maddelerine göre yapılmasına dernek denetleme kurulunun oy çokluğu ile karar verilmiştir.hazar

G Ü N D E M

1. Açılış ve Toplantı Çoğunluğunun Tutanakla Tespiti
  2. Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşumu, (1 Başkan, 2 Başkan Vekili Seçimi)
  3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  4. Genel Kurul Başkanlık Divanına toplantı tutanaklarının imza yetkisi verilmesi
  5. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve müzakeresi,
  6. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun İbrası,
  7. 22.06.2018 – 27.07.2018 tarihleri arası gelir gider tablosunun okunması ve müzakeresi
  8. 22.06.2018 – 27.07.2018 tarihleri arası gelir gider tablosunun ibrası
  9. Denetleme kurulunun raporu ve ibrası
  10. Derneğe daha önce tüzük hükümlerine uygun şekilde ve süresinde sunulan Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Denetleme Kurulu aday listelerinin Başkanlık Divanına teslimi
  11. Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu’nun ayrı ayrı seçimi
  12. Gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için Yönetim Kuruluna Yetki Verilmesi
  13. Dilek ve Temenniler,